4 juni: afsluiting seizoen in ’t Houwke

Dit nieuwsbericht van ’t Houwke (Sonny Rering) spreekt voor zichzelf:

Heusdenhout Openluchtconcerten in de tuin van ’t Houwke van start

Velen hebben er opnieuw op gewacht. Binnenkort is het eindelijk zover. Alweer voor het vijfde achtereenvolgende jaar (!!) vinden de Openluchtconcerten traditiegetrouw plaats in de tuin van ’t Houwke. Met trots kunnen we spreken van het eerste lustrum. Zes weken lang wordt het weer genieten van vele muzikanten die met hun optredens hun hart in de muziek leggen. Van bigband tot heerlijke authentieke rock and roll en van mooie eigen geschreven liedjes tot blue grass. Alle avonden zijn op traditiegetrouw altijd op de dinsdag van 20.00 – 22.30 u in de buitenlucht (bij slecht weer binnen). Toegang gratis.
De aftrap van het vele moois zal worden verricht op 4 juni door de All Time Music Band. Alweer voor de derde keer geven deze rasmuzikanten acte de présence in ’t Houwke maar wordt dit voor hen de eerste keer in de tuin. Dat hun aanstekelijke muziek (verdeeld over allerlei genres) opnieuw is teruggevraagd zegt genoeg. Onder de bezielende leiding van
Adri Goossens speelt de bigband Dixieland, bigband en poprock uit de 70-er jaren. Velen zullen deze muzikanten ongetwijfeld een of meerdere keren hebben zien spelen tijdens de jaarlijkse Kulturele Amateur Manifestatie (KAM) in het Chassé. Hier zijn zij inmiddels jaarlijks kind aan huis. Tevens wordt het orkest al een tijdje vergezeld met de zang van de sympathieke zanger Frenk4you. All Time Music Band zal ongetwijfeld zorgen voor een meer dan waardige opening van deze jubileum editie.
Te zien en te horen op dinsdag 4 juni in de tuin van ’t Houwke. 20.00 – 22.30 u. Bij slecht weer binnen. Toegang gratis

Share Button